πρωινό στο [McOza]

Foodilicious

Είναι πρωί στον πιο κεντρικό δρόμο στη Βέροια και ό,τι πρέπει για να κάνεις μια στάση για καφέ. Το Mcoza είναι εκεί. «Φτιάχνει» τα πρωινά της πόλης από το 2004, και ανανεωμένο από το 2010 προσφέρει ιδιαίτερες και ποιοτικές γεύσεις σ ένα άνετο και ζεστό περιβάλλον.

Αξίζει να μπεις γιατί μάλλον θα είναι διαφορετικό από την τελευταία φορά που το επισκέφθηκες. Όλο και κάποια καινούρια εικαστική παρέμβαση θα δεις. Γύρω σου θα παρατηρήσεις ομάδες και παρέες για τις οποίες το Mcoza είναι σημείο συνάντησης. Μπορείς να κρυφακούσεις συζητήσεις καλλιτεχνικού, αθλητικού, πολιτιστικού, ή πολιτικού περιεχομένου ή τα γέλια από τις διπλανές παρέες.

Το φιλικό προσωπικό, η οικειότητα που εμπνέουν οι ιδιοκτήτες και η αισθητική του χώρου δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα παρεΐστικο καφεδάκι. Όταν θέλεις να «ξεφύγεις» από την καφεΐνη πάρε τους «δρόμους του τσαγιού». Στο Mcoza θα βρεις πάνω από είκοσι διαφορετικές και ξεχωριστές γεύσεις της γνωστής αυτής ελληνικής σειράς τσαγιών.

Αν έχεις φύγει βιαστικά από το σπίτι ζήτησε από τους υπεύθυνους να σου ετοιμάσουν πρωινό! Φτιάχνουν πρωινά εδέσματα για κάθε γούστο. Αν ξέμεινες εκεί μετά από έναν πολύωρο καφέ ήρθε η ώρα για φαγητό. Στο Mcoza πιάτα με νόστιμους μεζέδες θα συνοδέψουν το κρασί, τη μπύρα, το τσίπουρο ή όποιο αλκοολούχο επιλέξεις μαζί με την παρέα σου.

Εσείς τι θα προτιμήσετε;